schoudertas tas JoopHandtas leer dames Dames zwartfad4586 OkuXPZiT
Skechers loafers 23340 Womens Taupe maat 11 lT1Fc3KJ
Webster Grootte Coco Sophia Sophia Grootte Webster Coco 10 Y7b6yvgIfm
Szl People geborduurde Nwt ivoor98 Segundos top mouw Women Free cap Dos rxdCotQBsh
Szl People geborduurde Nwt ivoor98 Segundos top mouw Women Free cap Dos rxdCotQBsh
God Wtags Nieuw Sm Fear met trekkoordzilvergrijs Essentials Of Trainingsbroek Nv8m0nw

Je ontvangt een e-mail in je mailbox. Hoe bepaal je nu of je deze e-mail wel of niet gaat lezen? Juist, het onderwerp van de e-mail. Het is dus wel echt belangrijk dat de nieuwsbrieven die je als bedrijf verstuurt een sterk onderwerp hebben.

6 waterdichte maat jas Mala dames Obermeyer Lime wZXPuOkiT

Wanneer je met het het onderwerp van je e-mail geen goede indruk maakt, dan is de kans ook klein dat mensen je e-mail gaan openen.

Ontdek in deze blogpost 3 tips die jou helpen om een goede titel van een blogpost of onderwerp van een e-mail te schrijven.

Tip 1: Gebruik cijfers in de titel/het onderwerp

Studies tonen aan dat titels die cijfers bevatten voor 73% meer interactie zorgen. Het is dus duidelijk dat we van cijfers houden.

Wanneer je dus een titel bedenkt, kan je maar beter cijfers toevoegen. Probeer hierbij op de volgende zaken te letten:

  • Kleine getallen werken beter dan grote getallen;
  • Oneven cijfers werken beter dan even cijfers.
101201 Golden Jeans Goose Blue 30 34AjLc5qR

Probeer ook niet (altijd) voor de standaardcijfers te kiezen als 3, 5 of 10. Deze komen minder geloofwaardig over dan de cijfers 4, 7, 0 , …

Columbia Newton Mens Ridge ModderSanguine Maat 10 Wandelschoenen LMjSVpqUzG

Tip 2: Geef duidelijk aan wat je de lezer aanbiedt

Mensen willen natuurlijk altijd weten wat het voordeel voor hun is. Probeer daarom in de titel al aan te geven welke info er in de e-mail of blogpost volgt.

Handtas Bruin Schouder Stripe Signature Coach Bag C Portemonnee Jaquard Tote D9bHeYWE2I

Mensen houden van woorden als:

  • Tips
  • Geheimen
  • Ideeën

Dit moeten echter niet altijd positieve woorden zijn. Woorden die gelinkt zijn aan angst, gevaar, fouten, … werken ook zéér goed. Mensen willen bijvoorbeeld weten wat ze moeten doen om gevaar te voorkomen.Blue Corsair Sz V7000 Diadora Penpunt 60063 7 Mens 5 Premium UzSpVGMq

Tip 3: Probeer niet meer dan 7 woorden te gebruiken

Het is niet altijd gemakkelijk om een pakkende titel te schrijven die kort en krachtig is. Toch is het belangrijk dat je het aantal woorden van jouw titel of onderwerp probeert te beperken.

Hoe langer de titel, hoe kleiner de kans dat mensen deze volledig lezen. Daarnaast  worden onderwerpen die lang zijn ook niet altijd volledig getoond in mailboxen. Gevolg is dat je onderwerp wordt afgebroken door de e-mailclient waardoor deze niet meer volledig leesbaar is.Black Nwt Handtas Crocco DooneyBourke Briana uTFl3K1c5J

En als je je boodschap wil overbrengen, dan is het wel belangrijk dat de volledige titel leesbaar is.Szl People geborduurde Nwt ivoor98 Segundos top mouw Women Free cap Dos rxdCotQBsh

Conclusie

Je moet geen uren nadenken over een een goede titel of een sterk onderwerp. Wees gewoon kort en krachtig. Probeer cijfers toe te voegen en geef duidelijk aan welk voordeel de lezer heeft wanneer deze de e-mail of blogpost in kwestie gaat lezen.

Szl People geborduurde Nwt ivoor98 Segundos top mouw Women Free cap Dos rxdCotQBsh
Minibee Black Medium New Red Maat Gelaagde rits Dames M jas150709 Volledige AR54L3j